ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ЧАЧАК, СРБИЈА

Упитник мреже РЦ и ЦСУ Србија

Мрежа РЦ и ЦСУ Србије има у плану да развије програм стручног усавршавања који ће помоћи свим наставницима који су нови у свом послу, односно наставницима који не раде дуже од пет година у својој струци. План је да се тај програм преда Заводу за унапређивање образовања и васпитања на акредитацију испред Мреже РЦ и ЦСУ Србије.

Како би програм био квалитетан и сврсисходан, морамо знати потребе наведене циљне групе, односно наставника са радним стажом од 0 до 5 година (асистенти у настави такође долазе у обзир).

Идентификовањем неопходних обука, наставничких компетенција, искустава наставника, потребног знања и вештина које млади наставници немају, а које би им помогле да боље раде свој посао, чланице Мреже ће бити у могућности да што темељније приступе изради таквог програма С.У. који ће покрити најкритичније и најнеопходније области и компетенције.

У ту сврху, израдили смо упитник намењен наставницима који не раде дуже од 5 година, као и асистентима у настави. Уколико наставници имају још нека питања или желе да разговарају на ову тему са стручним сарадницима у РЦ и ЦСУ, могу то урадити путем телефона или лично. На сајту Мреже можете пронаћи линкове свих РЦ и ЦСУ (  www.мреза.еду.рс ).

 

МОЛИМО ВАС ДА, ПРИЛИКОМ ПОПУЊАВАЊА УПИТНИКА, ШТО РЕАЛНИЈЕ ОДГОВАРАТЕ НА ПОСТАВЉЕНА ПИТАЊА, ЈЕР ЈЕ ВАШ ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ У ПИТАЊУ!

УПИТНИК ЈЕ АНОНИМАН!

 

Први део упитника се односи на знања, вештине и искуства и њихову примену. Други део упитника се односи на уопштено познавање закона и правилника.

 

Упитник можете видети кликом НА ЛИНК

 

УПУТСТВО:

1.      Кликните на линк

2.      Пажљиво прочитајте упитник

3.      Питања су таква да бирате један од пет одговора. Када одговорите на једно питање, одмах пређите на седеће.

4.      Када одговорите на сва питања, кликните на „Пошаљи“ (или “Субмит“)

5.      Упитник је анониман и можете га послати са било којег рачунара (школског, личног...)

facebook banner

Број прегледа чланака
1376668