ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ЧАЧАК, СРБИЈА

У Центру за стручно усавршавање одржана трибина под називом „Добро руковођење- квалитетна школа“

У Центру за стручно усавршавање Чачак, 16. априла 2019. године одржана је трибина под називом „Добро руковођење- квалитетна школа“. Циљ трибине  био је унапређивање компетенција менаџмент тима за што квалитетније руковођење школом. Трибину је водила директорка ЦСУ Горица Станојевић.
Присутне испред Града Чачка поздравила је заменица градоначелника Чачка Милица Дачић. Испред Школске управе Чачак, присутнима се обратила  Слађана Парезановић, руководилац.
На тему
„Улога директора у планирању уписа и мрежи школа“ говорио је Др Александар Пајић, посебни саветник у Министарству просвете науке и технолошког развоја Републике Србије, надлежан за средње образовање и образовање одраслих.

„Директори установа образовања и васпитања – стручно усавршавање“ је тема са којом је присутне упознала Оливера Тодоровић, помоћник  директора Завода  за унапређивање образовања и васпитања Републике Србије.

Следећу тему  „У сусрет државној матури“ излагала је Драгана Станојевић, руководилац Центра за испите Завода  за вредновање квалитеа образовања и васпитања Републике Србије.

Мр Драган Паавловић, директор  ОШ „Милутин и Драгиња Тодоровић“ Крагујевац кроз лични пример говорио је на тему  „Како се спремити за лиценцу за директоре, искуство лиценцираних директора“.

Трибина ,, Добро руковођење –квалитетна школа",  одобрена је и акредитована од Завода за унапређење образовања и вапитања. Присуствовало је 30 директора.

facebook banner

Број прегледа чланака
1337388