24. јуна 2019. године у Центру за стручно усавршавање у Чачку одржани 15. Видовдански сусрети просветних радника у пензији под слоганом „Знање је знање знати и другоме дати“.

На иницијативу Организационог одбора  Добрила Маџаревић, Љиља Бојовић, Маријa Тиосављевић, Зорица Лешевић, колективи ЦСУ Чачак и Музичке школе „Др Војислав Вучковић“ приређен је културно уметнички програм.

Наступио је оркестар  Културно уметничког друштва “Дуле Милосављевић Желе”, са уметничким руководиоцем Александром Смрекићем. Чланови оркестра су уједно и полазници Музичке школе “Др Војислав Вучковић” у Чачку.

Присутнима се у име Организационог одбора обратила Добрила Маџаревић, наставница математике у пензији, истакавши значај окупљања просветних радника са дугогодишњим искуством и знањем. У име домаћина све присутне је поздравила Горица Станојевић, директорка Центра за стручно усавршавање у Чачку . Књижевник Мићо Миловановић је говорио о значају знања, искуства, темељности и свега онога што је одлика просветног радника.
Центар за стручно усавршавање у Чачку је данас био ризница мудрости, знања, искуства, лепоте речи и звука, досетки са часова, шала и згода из дугогодишњег наставнилчког стажа, али и многих тешких тренутака које су кроз свој наставнички стаж и имали.

Скупу је требало да присуствује и књижевник Перо Зубац, али је због изненадних обавеза отказао. Договор је да се следеће виђење уприличи крајем августа или почетком септембра уз присуство поменутог књижевника.