ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

ЦЕНТАР ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ЧАЧАК, СРБИЈА

15. Видовдански сусрети просветних радника у пензији под слоганом „Знање је знање знати и другоме дати“


24. јуна 2019. године у Центру за стручно усавршавање у Чачку одржани 15. Видовдански сусрети просветних радника у пензији под слоганом „Знање је знање знати и другоме дати“.
На иницијативу Организационог одбора  Добрила Маџаревић, Љиља Бојовић, Маријa Тиосављевић, Зорица Лешевић, колективи ЦСУ Чачак и Музичке школе „Др Војислав Вучковић“ приређен је културно уметнички програм.
Наступио је оркестар  Културно уметничког друштва “Дуле Милосављевић Желе”, са уметничким руководиоцем Александром Смрекићем. Чланови оркестра су уједно и полазници Музичке школе “Др Војислав Вучковић” у Чачку.

Присутнима се у име Организационог одбора обратила Добрила Маџаревић, наставница математике у пензији, истакавши значај окупљања просветних радника са дугогодишњим искуством и знањем. У име домаћина све присутне је поздравила Горица Станојевић, директорка Центра за стручно усавршавање у Чачку . Књижевник Мићо Миловановић је говорио о значају знања, искуства, темељности и свега онога што је одлика просветног радника.
Центар за стручно усавршавање у Чачку је данас био ризница мудрости, знања, искуства, лепоте речи и звука, досетки са часова, шала и згода из дугогодишњег наставнилчког стажа, али и многих тешких тренутака које су кроз свој наставнички стаж и имали.

Скупу је требало да присуствује и књижевник Перо Зубац, али је због изненадних обавеза отказао. Договор је да се следеће виђење уприличи крајем августа или почетком септембра уз присуство поменутог књижевника.

facebook banner

Број прегледа чланака
1416242